Loading...

Satish Villa

Luxury personified.
Home / Satish Villa

ABOUT

Mr. Satish Villa

The space subtly demarcates the living from the dining and kitchen without cramping the interiors, with beautiful potted greens and a sleek wooden coffee table make this double-height living area soothing and inviting. Now let’s take a closer look at the textured wall behind the sofas. Lush greenery, some tall indoor palms, and earthy hues make the balcony refreshing and cosy. The slatted screens and bamboo blinds lend a rustic appeal to this space. The son’s bedroom is a vibrant surprise and proof of how talented the professionals are! Colourful decorative pieces in various shapes, sizes and forms have been arranged tastefully to create this exceptional feature wall. It lends a unique look and feels to the staircase.

1. CASE STUDY

Lorem ipsum dolor sit amet, c-r adipiscing elit. In maximus ligula semper metus pellentesque mattis. Maecenas volutpat, diam enim.

2. RESULT

Proin fringilla augue at maximus vestibulum. Nam pulvinar vitae neque et porttitor. Praesent sed nisi eleifend, lorem fermentum orci sit amet, iaculis libero.

3. Experience

Curabitur iaculis accumsan augue, nec finibus mauris pretium eu. Duis placerat ex gravida nibh tristique porta. Nulla facilisi. Suspendisse ultricies eros blandit.


Project Details

Client: Mr. Satish Villa

Date: January 30, 2018

Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesen.
Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesen.


 Previous  All works Next